Blog DISCLAIMER Shout!

Monolog aku- Dunia Dua Hala,antara Maya dan Realiti...
Photo of the Day
I Join

Fanspage
Hidup Seorang Blogger
Written @7:56 PM (0)commens
Alhamdulilah,hari ini semangat untuk blogging makin hari semakin bertambah walaupun kekadang tuh mood untuk blogging hilang tah kemana,haish mungkin faktor hormon yang tidak menentu hihi.

Bercakap mengenai Hidup Seorang Blogger ,apa yang sering membelenggu seorang blogger seperti aku? Bagi aku sepanjang aku berada di dunia blogging ni tiada masalah berat menimpa aku.Faktor masa? tidak sama sekali jadi masalah besar bagi aku,nak dikatakan 24jam aku online tanpa henti.

Namun ada faktor lainnya yang sering membelenggu hidup aku.Bunyinya macam berat bukan?hihi..tidaklah :) bila faktor masa tidak menjadi masalah bagi aku,online tanpa henti,sudah tentulah masa tidur tidak menentu.Sudah jadi macam penyakit pulak..parah!

Keduanya,faktor kelembapan Maxis Broadband..huh! memang menyakitkan hati.Kekadang aku terfikir,apa guna jadi blogger kalau sering mengalami masalah seperti ni?nak blogwalking satu halnya.Nak update lagi lah satu hal..serba serbi tak menjadi.Lama lama MOOD nak blogging terus hilang entah kemana.

Mungkin anda diluar sana juga mengalami masalah yang serupa.Tarik nafass panjang panjang kemudian hembusssssssss.Jangan diketukk lappy tuh kalau broadband slow ye.SABARRRR

okla jumpa dilain waktu..As salam..
- yanie j

Labels: